Adománygyűjtő est 2012

Kedves Alumni, Támogatóink!Ismét megrendezésre került a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány illetve a Calasanctius Training Program Adománygyűjtő estje.

Az idei estnek ismét a különleges szépségű neobarokk Szent Margit Gimnázium kápolnája és díszterme adott otthont. Az eseményen szép számmal vettek részt az alapítvány támogatói és öregdiákjai: megjelent alapítónk, Forgách Péter, az alapítvány korábbi vezetősége, Gőbel Réka és Tóth Zoltán, amerikai támogatónk Tomaschek László, valamint a magyarországi IÜP program helyszínét biztosító Edutus Főiskola rektora, Dr. Bartók István.

Az estet közös mise előzte meg, melyet a dísztermi program követett Szerdahelyi Miki, frissen hazatért öregdiák konferálásában. Az estet hivatalosan a köszöntők nyitották meg: megtudhattuk Szerdahelyi Mikitől, hogy mi a közös a teológia és a CTP között, Molnár György az alapítvány elmúlt évével vetett számot, és felvázolta a következő év célkitűzéseit (amelyek között egy piros Porsche is szerepelt, majd alapítónk, Forgách Péter beszélt a CTP és CÖA múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

MG_5025_wendl MG_5043_wendl MG_5068_wendl MG_5097_wendl

Átadásra került ez évben is az alapítvány hagyományos Év Embere Díj kitűntetése, amelynek díjazottja Sógor Csaba, református lelkész, az RMDSZ Európa Parlamenti képviselője, az alapítvány Ifjúsági Üzleti Programjának (IÜP) kiemelt támogatója volt. Sajnos a képviselő egyéb irányú elfoglaltságai miatt nem tudott személyesen megjelenni az esten, helyette fia, Sógor Ákos vette át a díjat, melyet aztán a képviselő úr szívhez szóló videó üzenetben köszönt meg az est résztvevői előtt. Képviselő úr a honlapján is megemlíti a díjat: www.sogorcsaba.eu

Nagy sikert aratott továbbá az est fő fellépője az Unicum Laude Énekegyüttes. A hattagú acapella csoport előadása minden zenei ízlés számára élvezetes élménnyel szolgált: megjelentek a reneszánsz egyházzene és a madrigálok legszebbjei, csakúgy, mint a modern hangzásokra törekvő kortárs zene képviselői is.

MG_5133_wendl MG_5101-Edit_wendl MG_5108_wendl

Az adománygyűjtő est történetében először új koncepció szerint, tombola keretében, kerültek kisorsolásra az aukcióra szánt antik tárgyak. A kihirdetést hangulatos kisfilm kísérte az FR csapat Ecseri Antik Piacán töltött beszerző körútjáról. Az eseményen frissítők és vacsora várta a résztvevőket, a vacsora után pedig új gazdára talált többek között egy Károli Gáspár féle családi Biblia, egy Pesti Hírlap szakácskönyv gyűjtemény a 30′-as évekből, több Herendi porcelán tárgy, egy Kovács Margit készítette kerámia.

Hatalmas köszönet jár a szervező csapatnak; Negyeliczky Eszternek, Lénárt Zolinak, Török Jánosnak, Wendl Péternek és Magyar Andrisnak, továbbá az összes segítőnek; Sal Mariettának, Szerdahelyi Miklós házigazdának, Borsai Csabának, Horváth Bélának, Horgas Gábornak, Lipp Mónikának, Sallai Andreának, Porkoláb Rékának, Balogh Annamáriának, Márik Eszternek, Nagy Flórának, akik munkája nélkül az est nem jöhetett volna létre!

További képeket találtok az Alumni oldalakra belépve illetve a Facebook oldalunkon!

Mindenkinek köszönjük a támogatást!
Találkozunk jövőre!!!

Támogatnál minket?

Adófelajánlás az SZJA 1%-ból
A Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány adószáma 18239218-1-41letölthető nyilatkozat (pdf)
Adománygyűjtő est

Immáron 17. alkalommal rendezzük meg éves Adománygyűjtő Estünket 2017. október 24-én.

Átutalás vagy PayPal Paypal
Banki átutalást fogadunk a 10700079-02389101-51100005 számlaszámon és Paypal rendszeren keresztül. Mindössze napi 1 Túró Rudi árának felajánlásával nagy mértékben hozzá tudsz járulni a küldetésünk megvalósításához.

Kapcsolat

Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány

1052 Budapest, Piarista köz 1.
Fogadóóra: Előzetes egyeztetés alapján

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon:
+36 30 603-6028

Bankszámla: 10700079-02389101-51100005

Adószám: 18239218-1-41

Facebook Linkedin